Alles
Verzendig op afspraak
30 days refund warranty
0031 (0)77 3073690

Hella Luminator FULL LED verstraler

€ 546,77 *

Prijzen excl. btw excl. verzendingskosten

Hella Luminator FULL LED   De eerste Hella-verstraler met 100% LED-technologie. Dat...meer

Hella Luminator FULL LED


 


De eerste Hella-verstraler met 100% LED-technologie. Dat betekent dat u nooit meer gloeilampen hoeft te vervangen.


Dankzij de door de computer geoptimaliseerde precieze afstemming van de 3 highboost-reflectoren met krachtige LED's bereikt de Luminator LED een optimale lichtopbrengst. Dat betekent voor u: meer comfort tijdens nachtelijke ritten door homogene en intensieve verreikende verlichting van de rijbaan. Het positielicht van 3 stervormig geplaatste Kartoval-elementen zorgt voor een opvallend nachtdesign.


Verhoogd waarschuwingseffect bij een lichtsignaalfunctie zonder vertraging: met LED-techniek is het koud wit-stralende licht direct voor 100% beschikbaar.


Hoge energiezuinigheid bij verlaagd stroomverbruik: met het koude LED-licht nauwelijks nog warmtestraling vanuit de reflector. Dankzij de passieve warmteafvoer met koelribben aan de achterzijde van de behuizing is een actieve ventilatie voor de elektronica van de hoogvermogen-LED's overbodig.


Naast al deze voordelen van LED-technologie is de Luminator LED met name: een robuuste verstraler, volledig van metaal, en een betrouwbaar HELLA-kwaliteitsproduct.


LED-verstralers met LED-positielicht
30 watt, multivoltage-systeem 12 V - 24 V

Verdere links naar "Hella Luminator FULL LED verstraler"
Laatst bekeken