Alles
Verzendig op afspraak
30 days refund warranty
0031 (0)77 3073690

Opbergkisten vrachtwagen

Gegarandeerd snelle verzending
Gemakkelijke montage
Uitgebreid assortiment

Opbergkisten voor in de vrachtwagen zijn de ideale manier om uw spullen veilig in de cabine achter te laten als u even de benen wilt strekken of uw goederen moet lossen. Met een ruime keuze aan materialen en afmetingen vindt u bij CTCNL altijd de perfecte opbergkist voor in uw vrachtwagen.

Voor welke vrachtwagen wilt u een accessoire?

Kies uit verschillende opbergkisten voor in uw vrachtwagen

Bij CTNL heeft u riante keuze uit verschillende opbergkisten voor in de vrachtwagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Opbergkisten van RVS, vervaardigt uit kwalitatief en sterk plaatstaal. U kunt hierbij de keuze maken uit een of meerdere RVS t-dropsloten.
  • Zwarte opbergkisten, eveneens gemaakt van solide plaatstaal en voorzien van een mooie poedercoating die de kist een luxe uitstraling geeft.
  • Opbergkisten gemaakt van kunststof, voorzien van onder andere een driepuntssluiting, ingewerkte deur met extra afsluitrubber en een afsluitbaar cilinderslot.

Wilt u buiten de cabine uw vrachtwagen ook een persoonlijk tintje geven? Bekijk dan eens onze wieldoppen van uiteenlopende materialen en passend voor alle grote vracht- en bestelwagenmerken.

Richt uw cabine volledig in naar uw eigen smaak

Ook voor al uw overige truckaccessoires, zoals de heerlijk geurende Poppy luchtverfrissers of de handige dashboardtafels, bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig via de webshop al uw gewenste producten en krijg ze tot de deur bezorgd. Zo gaat u snel weer met een veilig gevoel de weg op.

Laatst bekeken