Alles
Verzendig op afspraak
30 days refund warranty
0031 (0)77 3073690

Oranje flitsers

Gegarandeerd snelle verzending
Gemakkelijke montage
Uitgebreid assortiment

Wilt u graag de zichtbaarheid van uw vrachtwagen vergroten met oranje flitsers? Bij CTCNL hebben we een uitgebreid assortiment van oranje flitsers die u in de bumper van uw vervoersmiddel kunt installeren. Naast dat de oranje flitsers u extra verlichting op de weg geven, bent u ook voor al uw medeweggebruikers beter zichtbaar. Vooral in de nachtelijke rijtijden wordt de veiligheid op de weg hierdoor vergroot.

Voor welke vrachtwagen wilt u een accessoire?

Uw adres voor het grootste assortiment oranje flitsers

Wij verkopen oranje flitsers voornamelijk als ledlampen. Dit heeft voor u als vrachtwagenchauffeur heel veel voordelen. Ledlampen zijn namelijk een stuk energiezuiniger dan reguliere lampen, zodat uw vermogen minder wordt belast door uw verlichting. Daarnaast hebben de oranje flitsers meerdere verschillende flitspatronen, afhankelijk van hoeveel u op de weg op wilt vallen. Deze stelt u dan ook eenvoudig in naar een andere snelheid. Wist u trouwens dat wij naast oranje flitsers ook ander vrachtwagenmateriaal verkopen, zoals monteerbare lampenbeugels en dagrijlampen? Hiermee kunt u schade aan uw truck voorkomen en ook nog eens de uitstraling van uw vrachtwagen verfraaien. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Veilig de weg door een snelle bezorging

Bij CTCNL hoeft u nooit lang op uw materialen te wachten. Bestel eenvoudig via de webshop de artikelen voor uw vrachtwagen en ontvang ze snel thuis. Neem vooral eens een kijkje in ons grote assortiment aan spatlappen – hier vindt u voor ieder groot vracht- en bestelwagenmerk de juiste spatlappen om uw voertuig te beschermen van opspattend vuil. Perfect voor de chauffeur die lang op de weg zit!

Laatst bekeken